Bedre Mental Helse!

Mental helse er på mange måter som din fysiske helse, den trenger å bli tatt vare på, trent og vedlikeholdt for å fungere optimalt!

Priser

Førstegangskonsultasjon - 90 minutter


I første time kartlegger vi hva du ønsker og jobbe med, introduserer deg for behandlingspunkter og setter opp dine mål for behandlingen. Ved videre behandlinger tilpasses timene individuelt.


  • 90 minutter - 1400,-


Enkelttimer etter førstegangskonsultasjon: 


  • 45 minutter - 700,-
  • 90 minutter - 1250,-

Selvhjelpskurs, 5 x 90 minutter med responderingsgaranti:


Et selvhjelpskurs innebærer individuell behandling, samt gir deg verktøyene du trenger for å senere kunne møte og behandle nye problemer og utfordringer på egenhånd. Har du spørsmål eller akutte problemer du ønsker hjelp til utenom de avtalte timene er det bare å ta kontakt, så skal jeg hjelpe deg så fort jeg har mulighet.


  • 5 x 90 minutter - 5600,-


Får du ikke noe utbytte etter første time kan du avslutte kurset uten å betale!

Behandlingentimen vil foregå over nett, alternativt kan jeg komme på et hjemebesøk til deg.

Ved behandling hjemme hos deg, vil det komme et kjøretillegg etter hvor langt unna du bor. Jeg kan tilby hjemmebesøk med intill 90 minutters kjøring.

Intill:

30min 250,-

60min 500,-

90min 750,-

Ta kontroll over følelsene dine!

Kroppen din har alle systemer den trenger for å fungere optimalt!

Den er bare avhengig av at du legger til rette for at den kan gjøre jobben sin best mulig. Med enkle selvhjelpsteknikker kan du enkelt legge til rette for at kroppen kan gjøre sin jobb uten mentale hindringer!

Enkeltpersoner

Hvis du har et spesifikt problem, en adferd, fobi eller en vedvarende følelse, kartlegger vi dette sammen og benytter teraupautisk tapping for å dempe eller fjerne den uønskede følelsen. Par

Det er mange situasjoner og oppførsler som gjør at dere trigger hverandre som par. Med Terapeutisk tapping får begge et nyttig verktøy til å håndtere dette i situasjoen, eller rett etter slik at følelsene ikke blir sittende over lengre tid!


Familier

Ofte vil den enkeltes problem gå igjen i familien. Enten om det er en direkte konflikt, andre problemer/vansklige situasjoner eller andre følelser, kan ofte resten av fammilien kjenne seg igjen. Barn og voksene har begge god nytte av terapautisk tapping. 

Hvis du har spørsmål eller ønsker å vite mer om Terapautisk Tapping, ring for en uforpliktende prat.

Reg. Tankefeltterapeut MNLH

Mats Steinsland 

Reg. Tankefeltterapeut MNLH

Org.nr: 929 430 387

Følg oss på

Copyright © All Rights Reserved